Έχουν περάσει μονάχα μερικές ημέρες αφότου ο Ράφα Ναδάλ αποοσύρθηκε από το Wimbledon εξαιτίας τραυματισμού στους κοιλιακούς, αλλά ο Ισπανός τενίστας, μετά από δεν άντεξε πολύ την… ξεκούραση στο πολυτελές σκάφος του και του έδωσε και κατάλαβε στη συναυλία του Μαλούμα στην Ίμπιζα.

Μαζί με τη σύζυγό του Μαρί Περεγιό, με την οποία περιμένουν το παιδί τους, αποφάσισε να το ρίξει έξω και για μερικές ώρες ο Ναδάλ σταμάτησε να είναι ο… σοβαρός και μετρημένος υπεραθλητής του τένις που όλοι ξέρουν.

Βρέθηκε, λοιπόν, σ’ ένα από τα διάσημα κλαμπ του ισπανικού νησιού όπου τις τελευταίες εβδομάδες βρέθηκε όλη η αφρόκρεμα του αθλητισμού και όπως φαίνεται από τις εικόνες που δοέρρευσαν μέσω των social media, ο Ράδα Ναδάλ μάλλον δεν πονάει ακόμη. Οι χορευτικές φιγούρες του στα τραγούδια του Κολομβιανού καλλιτέχνη σχολιάστηκαν ιδιαιτέρως γιατί φαίνεται πως ο τραυματισμός του δεν τον ενοχλεί όσο πριν από μερικές ημέρες.

Αυτό, δε, έδωσε στους fans του την ελπίδα πως σύντομα θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους με στόχο να είναι έτοιμος για να διεκδικήσει το US Open, το 4ο Grand Slam της σεζόν, που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα.

«Μεγάλη νύχτα με φίλους. Ο Μαλούμα είναι παιχταράς. Ευχαριστώ για όλα» έγραψε ο Ράφα Ναδάλ στα social media, με τους followers του να ξαφνιάζονται αφού σπανίως δείχνει έστω και μικρές πτυχές της ζωής του εκτός από τα courts. Ο Κολομβιανός τραγουδιστής του απάντησε «Είσαι αφεντικό». Έπειτα σε story του στο Instagram, υποστήριξε: «Η πειθαρχία που έχουν οι αθλητές είναι αξιοθαύμαστη. Αυτός ο άνθρωπος αξίζει όλα τα καλά, ένας κύριος με όλη την έννοια της λέξης. Πρόκειται για ένα παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι μας».