Ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ο Νενέ χάνεται καθώς είναι πολύ κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο.
Ο Γκι Λακόμπ μίλησε για δύο περίπου ώρες με τον Βραζιλιάνο άσο και από την κουβέντα προέκυψε ότι ο παίκτης θα παραχωρηθεί. «Δεν θέλω να τον κρατήσω από τη στιγμή που δεν θέλει να μείνει», είπε ο τεχνικός της Μονακό. Την ίδια ώρα η Παρί Σεν Ζερμέν που αναζητά αριστερό χαφ εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του.
Οι «πρωτευουσιάνοι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 4 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους τα οποία πλησιάζουν τις απαιτήσεις της Μονακό για την παραχώρηση του παίκτη. Πάντως, σύμφωνα με την «L’ Equipe» αν κάτι «στραβώσει» με την Παρί ο παίκτης έχει εναλλακτικές λύσεις μιας και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, η Σάλκε και η Μπενφίκα.

Αλλάζει το σκηνικό με Γκούτι

Επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Γκούτι. Ο Ισπανός μέσος έχει ρίξει τις απαιτήσεις του στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ και στον Ολυμπιακό υπάρχει η αίσθηση ότι μπορεί να πέσει και άλλο το κασέ του καθώς πιστεύουν ότι δύσκολα θα βρεθεί ομάδα που θα του δώσει αυτά τα χρήματα. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» ότι μπορεί να γίνει και πάλι μια κουβέντα για ένα ποσό κοντά στο 1,5 με 1,8 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Στο μεταξύ προτάθηκε και επίσημα ο Δανός Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο 31χρονος άσος είχε προταθεί και πριν από τρία χρόνια στον Ολυμπιακό, αλλά τότε προτιμήθηκε για τη δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Έρχεται με πρόταση

Ένας ακόμα παίκτης που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για την δεξιά πτέρυγα είναι ο Μάουρο Καμορανέζι, για τον οποίο τα ιταλικά δημοσιεύματα έγραφαν ότι έχει δεχθεί κρούση από τους «ερυθρόλευκους». Ο μάνατζερ του 33χρονου άσου της Γιουβέντους μιλώντας στον «Πρωταθλητή» τόνισε ότι ο πελάτης του δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.
«Ευχαρίστως έρχεται ο Μάουρο στον Ολυμπιακό. Αρκεί να γίνει μια πρόταση που θα τον ικανοποιήσει οικονομικά. Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους μου είπε ότι πριν από λίγο καιρό είχαν μια κρούση από τον Ολυμπιακό, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα. Εμείς πάντως, είμαστε ανοικτοί για συζητήσεις».

Στην Ελλάδα το προσύμφωνο για Νέρι

Όλα είναι έτοιμα για τον δανεισμό του Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, όπως αποκάλυψε στον «Πρωταθλητή» ο γενικός διευθυντής της ουκρανικής ομάδας, Σεργκέι Πάλκιν. «Είναι αλήθεια ότι έχουμε δεχθεί φαξ από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τον δανεισμό του Καστίγιο. Μπορώ να σας πληροφορήσω ότι μας έστειλαν δύο φαξ με διαφορά δύο ωρών. Στο πρώτο ζητούσαν τον δανεισμό του Καστίγιο για έναν χρόνο, αλλά δεν έγραφαν αν αποδέχονται τη ρήτρα των 5 εκατομμυρίων. Τους απάντησα ότι μπορούμε να προχωρήσουμε μόνο αν αποδεχθούν τη σχετική ρήτρα. Μας έστειλαν νέο φαξ μερικές ώρες αργότερα και εμείς απαντήσαμε ότι δεχόμαστε την πρόταση και μεταβιβάσαμε το προσύμφωνο. Φέρει τη δική μου υπογραφή και απομένει να υπογράψουν ο παίκτης και η διοίκηση του Ολυμπιακού».