Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα για τα νέα της οποίας ενδιαφέρονται συνεχώς οι Πορτογάλοι λόγω του Πέδρο Μαρτίνς και η επιβεβαίωση έρχεται και από το ρεπορτάζ της εφημερίδας Record, σύμφωνα με το οποίο οι Πειραιώτες θέλουν να αποκτήσουν τερματοφύλακα και συγκεκριμένα τον Αγουστίν Μαρτσεσίν της Πόρτο.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχε ακουστεί κάτι για απόκτηση τερματοφύλακα αλλά στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι ο προπονητής των ερυθρολεύκων έχει κάνει σχετικό αίτημα στη διοίκηση. Και δεν μένουν μόνο σε αυτό, μάλιστα, αλλά δίνουν και συνέχεια, ισχυριζόμενοι ότι ο πορτιέρε που έχει ξεχωρίσει ο Μαρτίνς είναι ο Μαρτσεσίν της Πόρτο.

Είναι Αργεντίνος, 34 ετών, έπαιξε μόνο 9 φορές φέτος αλλά συνολικά έχει 93 συμμετοχές την τελευταία τριετία και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «δράκους» μέχρι και το καλοκαίρι του 2023, για ένα χρόνο ακόμη δηλαδή. Κάτι που σημαίνει ότι αν όντως ο Ολυμπιακός κινηθεί για την απόκτησή του, οι Πορτογάλοι δεν θα μπορούν να ζητήσουν πολλά λεφτά.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, πάντως, προκαλεί έκπληξη, αφού οι Πειραιώτες έχουν τον Βατσλίκ για βασικό, ενώ υπάρχουν και οι Τζολάκης και Κρίστινσον.