Η ώρα για τις επίσημες ανακοινώσεις έφτασε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επισημοποίησε την απόκτηση του Γκονθάλο Άβιλα Γκορδόν που θα είναι ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ, ενώ θα ακολουθήσει και η ανακοίνωση για τον Φίλιπ Ζίνκγερναγκελ.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις για τους δύο παίκτες και τώρα οι μεταγραφές ολοκληρώνονται, με πρώτη αυτή του Άβιλα, ο οποίος θα είναι αναπληρωματικός του Σίμε Βρσάλικο. Η σχετική ανακοίνωση των Πειραιωτών για τον Ισπανό δεξιό μπακ, ο οποίος αγωνιζόταν στην αγγλική Χάντερσφιλντ, αναφέρει τα εξής…

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού δεξιού μπακ, Γκονθάλο Άβιλα Γκορδόν, ο οποίος υπέγραψε για τρία χρόνια.

Είναι γεννημένος στις 26 Ιανουαρίου 1998 και τελευταία του ομάδα ήταν η Χάντερσφιλντ, με την οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε διεκδίκησε την άνοδο στην Premier League.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ, μετρώντας 13 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ταραγόνα.

Την τελευταία διετία με τη Χάντερσφιλντ κατέγραψε 54 συμμετοχές. Είναι διεθνής με την εθνική Ισπανίας U21».

Στο μεταξύ, η UEFA γνωστοποίησε σήμερα (23/6) το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, στον οποίο θα συμμετάσχει κι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζοντας τη Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ.

Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Χάιφα την Τετάρτη 20 Ιουλίου, στις 20:00 ώρα Ελλάδας και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (27/7), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στις 22:00. Οι δύο αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Στο μεταξύ, στις 18 Ιουλίου, οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους τόσο στον 3ο γύρο της προκριματικής διαδικασίας του Champions League, όσο και στο Europa League, όπου θα συνεχίσουν σε περίπτωση που δεν ξεπεράσουν τους πρωταθλητές του Ισραήλ.