Ο Τάσος Μπακασέτας συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε μεταγραφικά σενάρια στην Τουρκία, με την εφημερίδα Fanatik να αναφέρεται στο μέλλον του και να υποστηρίζει ότι η Τραμπζονσπόρ ζητάει 10 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει στη Φιορεντίνα, η οποία από την πλευρά της είναι διατεθειμένη να πάει μέχρι τα 8 εκατ. ευρώ.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από όταν το τουρκικό Fotomac ισχυριζόταν ότι ο διεθνής Έλληνας άσος είναι στόχος τόσο της ομάδας της Φλωρεντίας όσο και της Γιουβέντους. Για τους μπιανκονέρι, βέβαια, όπως το έγραψαν έτσι το… ξέχασαν κιόλας, αλλά για τη Φιορεντίνα τα δημοσιεύματα συνεχίζονται.

Συγκεκριμένα, είναι η Fanatik αυτή που αναφέρεται ξανά στο θέμα, τονίζοντας τα εξής: Στο συμβόλαιο του Μπακασέτα με την Τραμπζοσπόρ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 12 εκατ. ευρώ αλλά η τουρκική ομάδα δέχεται να τον πουλήσει και με 10. Οι Ιταλοί, από την πλευρά τους, είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και 8 εκατ. ευρώ αλλά όχι παραπάνω.

Όσο για τον ιταλικό Τύπο; Αναδημοσιεύει αυτά που γράφουν οι Τούρκοι, χωρίς όμως να δίνουν συνέχεια στο θέμα, τουλάχιστον προς το παρόν, με δικές τους πληροφορίες.