Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι ο Τάσος Μπακασέτας πρωταγωνιστεί σε μεταγραφικά σενάρια που τον εμπλέκουν με ιταλικές ομάδες, αφού μετά τα περσινά για τη Λάτσιο, φέτος σειρά πήρε η Φιορεντίνα αλλά και η… Γιουβέντους, η οποία φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Καλοκαίρι ήρθε, αγώνες δεν έχει, οπότε αυτό που κυριαρχεί στο ποδόσφαιρο είναι τα μεταγραφικά. Οι φήμες για το πού θα πάει ο ένας ή ο άλλος παίκτης. Ανάμεσά τους και ο Μπακασέτας, ο οποίος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη Τραμπζονσπόρ, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Και αφού το κατάφερε αυτό, τώρα ενδέχεται να αφήσει την ομάδα της Τραπεζούντας και να πάρει μεταγραφή στην Ιταλία. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει ο τουρκικός Τύπος, ο οποίος επικαλείται πηγές του ιταλικού, σύμφωνα με τις οποίες η Φιορεντίνα είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό των 9 εκατ. ευρώ στην Τραμπζονσπόρ για να αποκτήσει τον Μπακασέτα.

Οι Τούρκοι, όμως, δεν σταματούν εκεί, αλλά συνεχίζουν γράφοντας ότι την περίπτωση του Έλληνα άσου σκέφτεται και η… Γιουβέντους. Σενάριο, πάντως, που δεν δείχνει και τόσο πιθανό, αφού τα ιταλικά ρεπορτάζ για την «Κυρία» δεν αναφέρουν το όνομα του Μπακασέτα.