Ο Μάικλ Όουεν προβληματιζόταν κάποτε για το πώς θα αντιμετωπίσει τις αντίπαλες άμυνες ή τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν κατά τη διάρκεια της καριέρας του, τώρα όμως το άγχος του αφορά στο πώς θα συμπεριφερθεί η 19χρονη κόρη του, ονόματι Τζέμα, η οποία ανακοίνωσε ότι θα πάρει μέρος στο… ερωτικό παιχνίδι «Love Island», το οποίο θα έρθει και στην Ελλάδα σε λίγους μήνες.

Πρόκειται για ένα reality παιχνίδι που θα έχει ερωτική χροιά και αυτό, όπως είναι λογικό, δεν κάνει και ευτυχισμένους τους συγγενείς όσων θα συμμετέχουν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Όουεν, ο οποίος έμαθε ότι η 19χρονη κόρη του, η οποία είναι influencer, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση που τους έγινε για να συμμετάσχει.

«Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκε από τη χαρά του, αλλά το πήρε καλά. Δεν μου παραπονέθηκε, πάντα είναι υποστηρικτικός σε ό,τι κάνω και μου έχει εμπιστοσύνη ότι δεν θα τον ντροπιάσω. Πάντα λαμβάνω υπόψη την άποψη της οικογένειάς μου, είναι τα πάντα για μένα», δήλωσε σχετικά η Τζένα Όουεν στη Daily Mail και ο Μάικλ ελπίζει να πάνε όλα καλά.