Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στο δίκτυο Sky Sports για τη μεγάλη επιτυχία της Νότιγχαμ Φόρεστ με την άνοδό της, τις σκέψεις του αλλά και τα πλάνα της επόμενης ημέρας.

Ο Μαρινάκης είπε στο Sky Sports για:

Τη σημασία της ανόδου: Είναι μία μαγική νύχτα όχι μόνο για μένα αλλά και για χιλιάδες ή και εκατομμύρια οπαδούς της Φόρεστ εντός και εκτός της Αγγλίας, σε όλον τον κόσμο γενικότερα. Μία μαγική μέρα. Η Νότιγχαμ επέστρεψε. Όπως είχα πει πέντε χρόνια πριν στο BBC έπρεπε να φέρουμε τη Νότιγχαμ εκεί που ανήκει.

Τώρα θέλουμε περισσότερα. Είμαστε πίσω στην Premier League και θέλουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Τον Κούπερ: Γνώρισα τον Στιβ (Κούπερ) στην Ελλάδα πριν τον προσλάβουμε και είχα εντυπωσιαστεί. Επικοινωνούσαμε (είχαν δηλαδή καλή επικοινωνία) και θεωρούσαμε πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος. Συγχαρητήρια σε εκείνον, στην ομάδα και τους παίκτες. Συγχαρητήρια στη διοίκησή μας αλλά και στους φανταστικούς φιλάθλους μας. Ήταν εκεί σε κάθε ματς στο City Ground αλλά και εκτός έδρας.

Θέλω να συγχαρώ και τον γιο μου, τον Μιλτιάδη που ανέλαβε φέτος. Έκανε πολύ καλή δουλειά (ο Μιλτιάδης Μαρινάκης) με τον Στιβ και τη διοίκηση. Μαζί με τον Κούλη Δουρέκα. Θέλω να συγχαρώ τους πάντες. Πρέπει να το διασκεδάσουμε τώρα. Να χαλαρώσουμε και να επικεντρωθούμε στη συνέχεια διότι έρχονται τρόπαια.

Τη συνέχεια και την Premier: Η Φόρεστ είναι μία μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες σε δύσκολες στιγμές και όταν η μπάλα καίει αποδίδουν. Θα δώσουμε ότι χρειαστεί στην ομάδα – το κατάλληλο ‘οπλοστάσιο’ – για να τα καταφέρει. Αυτό σημαίνει πως θα κινηθούμε για καλούς παίκτες και θα πάμε για την κορυφή.

Πηγή: gazzetta.gr