Ο τελικός του Champions League, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και στη Ρεάλ Μαδρίτης, εξελίσσεται σε φιάσκο προς το παρόν, αφού μετά την ανακοίνωση για τη μετάθεση της ώρας έναρξης κατά 15 λεπτά (τελικά θα αρχίσει στις 22:35) λόγω της αργοπορημένης άφιξης των οπαδών της αγγλικής ομάδας στο γήπεδο, ακολούθησαν τα δακρυγόνα από την αστυνομία αφού είναι πάρα πολλοί οι Άγγλοι που μπήκαν στις εξέδρες χωρίς να έχουν εισιτήριο.

Πώς τα κατάφεραν οι αρμόδιοι και προκλήθηκε αυτό το χάος, είναι κάτι στο οποίο θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις από… αύριο. Σήμερα, αυτό που έχει σημασία είναι να αρχίσει και να τελειώσει χωρίς κανένα πρόβλημα το μεγάλο παιχνίδι αλλά ήδη υπάρχουν τέτοια. Και υπάρχουν τέτοια, δηλαδή προβλήματα, επειδή είναι πάρα πολλοί οι οπαδοί της Λίβερπουλ που έφτασαν στο γήπεδο χωρίς να έχουν εισιτήρια και κατάφεραν να παρακάμψουν τα μέτρα ασφαλείας και να μπουν κανονικά στις εξέδρες.

Γεγονότα που δεν περίμενε κανείς, με τη γαλλική αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων προκειμένου να απομακρύνει πολλούς από όσους είναι στον περιβάλλοντα χώρο του Stade de France χωρίς να έχουν εισιτήριο.