Ο οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι, Τσάρλι Μους, μοιράστηκε μέσω των social media την εμπειρία που έζησε με τον παππού του ο οποίος πάσχει από άνοια στο τελευταίο παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας κόντρα στην Άστον Βίλα για την Premier League. Οι «πολίτες» νίκησαν με 3-2 και πήραν το πρωτάθλημα.

Ο Μους κατέγραψε σε βίντεο που έπειτα ανέβασε στο TikTok διάφορες στιγμές τους στην διάρκεια της ημέρας. Άρχισε δείχνοντας πως έφυγαν από το σπίτι και ανέφερε: «Αυτός είναι 84χρονος παππούς μου. Πάσχει από άνοια. Είναι οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι απ’ όταν ήταν έξι ετών». Συνέχισε σημειώνοντας: «Παρόλο που η κατάστασή του έχει χειροτερέψει το τελευταίο διάστημα ήθελα να τον πάρω μαζί μου σ’ ένα μεγάλο ματς. Το κλαμπ μας παραχώρησε δύο εισιτήρια και η μέρα ήταν μια απίστευτη διαδρομή. Ακολουθήστε μας για να δείτε πως το ποδόσφαιρο του έφτιαξε τη μέρα».

Ο Μους καταγράφει όλη την πορεία τους και τις ανησυχίες του μήπως ξεπέρασε τα όρια με την επιθυμία του να θελήσει να πάει τον παππού του στο γήπεδο. «Ξέχασε το όνομά μου κι άρχισε να μου κρατάει το χέρι και τότε σκέφτηκα μήπως όλο αυτό είναι πάρα πολύ», έγραψε. Η επικοινωνία με τον παππού του ήταν αδύνατη, ανέφερε και παρατήρησε πως μόλις έφτασαν στο γήπεδο η διάθεση του παππού του άλλαξε. Όταν έφτασαν στην εξέδρα και το ματς άρχισε, Μους τόνισε πως είδε τον παππού του χαρούμενο και καθώς οι οπαδοί της Σίτι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εκείνος τραγουδούσε με όλους τους υπόλοιπους!

Η Σίτι πήγε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 1-0 και στη συνέχεια δέχθηκε και δεύτερο τέρμα προτού σκοράρει τρεις φορές σε πέντε λεπτά από το 76′ ως το 81′ και να πάρει τους τρεις βαθμούς που την έστεψαν πρωταθλήτρια. Ο Μους είδε το ποδόσφαιρο να κάνει κάτι… μαγικό και έζησε με τον παππού του μια μοναδική εμπειρία. Μέχρι και στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν μετά την λήξη του ματς. «Τί χούλιγκαν ο παππούς!», είπε.