Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final-4 του Βελιγραδίου (19-21/5) και όταν πάει εκεί θα αισθάνεται ότι βρίσκεται στον Πειραιά, αφού οι οπαδοί του έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν το 45% των εισιτηρίων, όπως ενημέρωσε η Euroleague. Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα παίξει… εντός έδρας, με στόχο την κατάκτηση του 4ου ευρωπαϊκού τίτλου της.

Το Βελιγράδι ούτως ή άλλως είναι φιλική πόλη για τους οπαδούς των ερυθρόλευκων, λόγω της πολύ δυνατής σχέσης που έχουν με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα. Το γεγονός, επομένως, ότι το Final-4 γίνεται εκεί, εξαρχής μεταφέρει καλά συναισθήματα στους Πειραιώτες. Τα οποία γίνονται ακόμη καλύτερα από τις πληροφορίες για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί.

Η κάθε ομάδα παίρνει 600 εισιτήρια και από εκεί και υπάρχει η ηλεκτρονική διάθεσή τους, όπου οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν… περίπατο. Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από την ενημέρωση της Euroleague, σύμφωνα με την οποία το 45% των εισιτηρίων κατέληξε στους φίλους των ερυθρόλευκων. Από εκεί και πέρα, οι Ισπανοί, οι οποίοι έχουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, προμηθεύτηκαν το 16% των εισιτηρίων, το 5% το πήραν οι Τούρκοι που έχουν την Εφές, άλλο ένα 5% κατέληξε σε Σέρβους οπαδούς, ενώ το 6% των εισιτηρίων το είχαν κλείσει οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία όμως δεν προκρίθηκε.