Η ΑΕΚ και τυπικά ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Στίβεν Τσούμπερ από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης ύψους 1,6 εκατ. ευρώ και όπως αναμενόταν «δένει» τον Ελβετό εξτρέμ ως το 2025.

 «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Στίβεν Τσούμπερ», ανέφερε η ανακοίνωση της Ένωσης, με την Αϊντραχτ λίγο νωρίτερα να είχε ήδη επιβεβαιώσει την μετακίνηση του 30χρονου Ελβετού εξτρέμ με κανονική μεταγραφή στην ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έκανε χρήση της οψιόν αγοράς του Στίβεν Τσούμπερ όπως είχε συμφωνηθεί με την Αϊντραχτ κατά τον δανεισμό του παίκτη τον περασμένο Αύγουστο» υπογράμμιζε στην επίσημη ενημέρωσή του ο γερμανικός σύλλογος.

Το πρωί στα Σπάτα, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Στίβεν Τσούμπερ υπέγραψε το τριμερές συμφωνητικό ανάμεσα στην…

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Friday, May 6, 2022

Ο 30χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής στα Σπάτα έβαλε την υπογραφή του στο τριμερές συμφωνητικό μεταξύ της Ένωσης, της Αϊντραχτ και του ίδιου, οριστικοποιώντας τη μεταγραφή.

Ο Τσούμπερ μέχρι στιγμής στην πρώτη του σεζόν με την Ένωση μετράει 34 εμφανίσεις με επτά γκολ και τέσσερις ασίστ.

Πηγή: gazzetta.gr