Κέρδη για δέκα εβδομάδες, που ανήλθαν συνολικά σε 231.000 ευρώ, μοίρασε το Golden 21 του Pamestoixima.gr.  

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr έπρεπε να βρουν 21 γκολ ακριβώς, σε 7 παιχνίδια της επιλογής τους, από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το Champions League και το Europa League. Οι νικητές μοιράζονταν το εγγυημένο εβδομαδιαίο έπαθλο των 21.000 ευρώ *. Για μία εβδομάδα (21/3-28/3) το Pamestoixima.gr διπλασίασε το εβδομαδιαίο έπαθλο σε 42.000 ευρώ.

Συνολικά, το Golden 21 μοίρασε 231.000 ευρώ και ανέδειξε 17.281 νικητές. Το Pamestoixima.gr έδωσε δώρακαι σε επιπλέον 37.160 παίκτες, που έχασαν το Golden 21 για ένα γκολ ακριβώς (μπήκαν δηλαδή 20 ή 22 γκολ στα 7 παιχνίδια τους). Κι όλα αυτά εντελώς δωρεάν, χωρίς να είναι απαραίτητη η συμμετοχή στα τυχερά παίγνια.

Προβάδισμα για την Άιντραχτ και τη Λειψία

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Europa League και του Conference League. H πρόκριση είναι ανοιχτή και στα 4 ζευγάρια.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους ημιτελικούς, ενώ οι αγώνες Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γουέστ Χαμ και Ρόμα-Λέστερ παίζονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Στο Europa League η Λειψία κέρδισε με 1-0 τη Ρέιντζερς και η ρεβάνς στη Γλασκώβη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται από το Pamestoixima.gr τα ειδικά στοιχήματα με το Χ ημίχρονο-1 τελικό της Ρέιντζερς σε συνδυασμό με το Goal, το σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, το να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ και το σκοράρισμα από τον Αντρέ Σίλβα.

Στον άλλο ημιτελικό η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την Γουέστ Χαμ και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση. Τα ειδικά στοιχήματα, με το Χ ημίχρονο-2 τελικό της Γουέστ Χαμ σε συνδυασμό με το Goal, το 0-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, το να μη σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ και το σκοράρισμα από τον Τζάρορντ Μπόουεν, παίζονται με ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr.

Ισόπαλος ο πρώτος ημιτελικός της Λέστερ με τη Ρόμα

Στο Conference League ισόπαλος με 1-1 έληξε ο πρώτος αγώνας της Λέστερ με τη Ρόμα. Για τη ρεβάνς στη Ρώμη προσφέρονται ενισχυμένες αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για το Χ ημίχρονο-1 τελικό της Ρόμα σε συνδυασμό με το Goal, το 1-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το να μη σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ και το σκοράρισμα από τον Τάμι Άμπραχαμ.

Στο άλλο ζευγάρι η Φέγενορντ κέρδισε με 3-2 τη Μαρσέιγ. Η πρόκριση θα κριθεί στη Μασσαλία και το Pamestoixima.gr προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις για το Χ ημίχρονο-1 τελικό της Μαρσέιγ σε συνδυασμό με το Over 2,5, το 2-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, το να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ και τον Τσεγκίζ Ουντέρ ως anytime σκόρερ.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις