Τη δική του εξήγηση για τον αποκλεισμό Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν στο Champions League, έδωσε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, σημειώνοντας ότι ο αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (4-3) την περασμένη εβδομάδα στο «Etihad», αποτέλεσε την καλύτερη διαφήμιση της κορυφαίας διοργάνωσης, και κάνοντας… πρόβλεψη για αγγλικό τελικό στο Παρίσι.

«Η Ligue 1, όπως και η Bundesliga, δεν είναι αρκετά ισχυρά πρωταθλήματα. Μόνο δύο σύλλογοι κυριαρχούν» σχολίασε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Κροατίας Sportske.net. «Η έλλειψη ανταγωνισμού δεν έχει ωφελήσει ούτε την Παρί Σεν Ζερμέν» πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 «Σκεφτόμουν ότι η Σίτι θα κατακτήσει το τρόπαιο, αλλά η Λίβερπουλ είναι εξαιρετικά δυνατή και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να υποτιμηθεί γιατί έχει επτά ζωές. Ο Μπενζεμά βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο και ο Μόντριτς στα 36 του είναι φανταστικός. Σε κάθε περίπτωση, όμως, προβλέπω αγγλικό τελικό στο “Stade de France”, ενώ πρέπει να πω ότι το παιχνίδι μεταξύ Σίτι και Ρεάλ (4-3) ήταν η καλύτερη διαφήμιση για το Champions League» πρόσθεσε.

«Θέλω να πω ότι όταν έγινε αυτή η μάχη με την ευρωπαϊκή Super League, οι Άγγλοι οπαδοί μας βοήθησαν. Οι Ιταλοί και οι Ισπανοί δεν έκαναν τίποτα. Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι δεν ήταν εκεί, γιατί ούτε οι ομάδες τους ενδιαφέρθηκαν πολύ. Τέλος πάντων, αυτό τελείωσε» καταλήγει ο πρόεδρος της UEFA.