Ο Μίνο Ραϊόλα έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 54 ετών και πολλά κλαμπ αλλά και παράγοντες ανά τον κόσμο εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του και τη θλίψη τους για το γεγονός. Ανάμεσα τους και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως και ο Ολυμπιακός, αφού ο Ιταλοολλανδός μάνατζερ είχε συνεργαστεί και με τους Πειραιώτες σε διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις.

Ο Ραϊόλα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας από την αρχή του 2022 και τις τελευταίες εβδομάδες η κατάστασή του επιδεινώθηκε σημαντικά, με συνέπεια σήμερα Σάββατο (30/4) να φύγει από τη ζωή στην ηλικία των 54 ετών.

Ένας θάνατος που προκάλεσε θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, να αναφέρει τα εξής σε ανάρτησή του στο Instagram: «Σπουδαίε φίλε μου Μίνο, θα λείψεις πραγματικά. Πάντα θα θυμάμαι τις στιγμές που περάσαμε μαζί, το εξαιρετικό σου μυαλό, τις συζητήσεις μας και τις κοινές αξίες της φιλίας, αλλά και τις αρχές που είχαμε στη ζωή μας. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ανάρτηση στο Instagram για τον θάνατο του Ραϊόλα έκανε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέροντας: «Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Μίνο Ραϊόλα. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του για την απώλειά τους. Ο Μίνο είχε έναν εκπληκτικά μοναδικό χαρακτήρα, ήταν πραγματικός θρύλος και σπουδαίος φίλος. Έδωσε έναν γενναίο αγώνα μέχρι τέλους και πάντα θα τον θυμούνται για το απαράμιλλο πάθος και τις αξιοσημείωτες διαπραγματευτικές του ικανότητες, που τον οδήγησαν να γράψει ιστορία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Θα λείψει πραγματικά».