Το τελευταίο του χαρτί παίζει ο Άρης στο «Βιθέντε Καλντερόν» απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης (22:05, Novasports 1) καθώς με άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης μένει εκτός συνέχειας Europa League.

Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, χρειάζεται πλέον τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει στη διοργάνωση, ενώ το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό στο πρωτάθλημα.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους «κίτρινους» με το κλασικό 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σηφάκης. Η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Μίσελ, Λαζαρίδης, Οριόλ και Βαγγέλη. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Τόχα και Φατί και στα πλάγια ο Μενδρινός αριστερά και ο Χαβίτο δεξιά. Στην επίθεση θα ξεκινήσουν ο Τσέζαρεκ με τον Ρουίζ.

Τη 17μελή αποστολή συμπληρώνουν οι Βελλίδης, Νέτο Κουλουχέρης, Πρίττας, Κόκε και Καζναφέρης. Εκτός αποστολής έμειναν ο Κάλβο παρότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, καθώς και οι Χουάνμα, Τσεσνάουσκις Ρονάλντο.

Πηγή: gazzetta.gr