Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, που θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League. Βέβαια, το ματς γίνεται στη σκιά της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα στη Δανία από τη Μίντιλαντ, με τους «κίτρινους» να ψάχνουν τη νίκη που θα τους φτιάξει την ψυχολογία και θα τους κρατήσει ζωντανούς στη μάχη για τα play-offs.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα επικίνδυνο ματς, καθώς ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα ψάξει βαθμούς για να παραμείνει στην πρώτη εξάδα, την ώρα που η «Ένωση» δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες για την παρουσία της στα play-offs.

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός πάει στη Θεσσαλία για να αντιμετωπίσει τον Βόλο, πριν τη μεγάλη ρεβάνς με την Αταλάντα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει με το ματς Λαμία-Απόλλων Σμύρνης, που έχει τεράστια σημασία αναφορικά με την προσπάθεια που δίνουν οι δύο ομάδες να παραμείνουν στην κατηγορία.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19/02

Ιωνικός-ΟΦΗ 0-0

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 1-0

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 2-0

Κυριακή 20/02

Λαμία-Απόλλων Σμύρνης 15:00 COSMOTE SPORT 3 HD

Βόλος-Ολυμπιακός 17:15 COSMOTE SPORT 2 HD

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 19:30 COSMOTE SPORT 1 HD

Άρης-ΠΑΟΚ 19:30 Novasports Prime