Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της Ανόρθωσης, κατά την επιστροφή της στην Λάρνακα, μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο κυπριακό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (2-0) με πρωταγωνιστή τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, η οποία ανέβασε την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της Ανόρθωσης από τη Λευκωσία στη Λάρνακα, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, που πέταξαν πέτρες στην αριστερή του πλευρά.

Πιο συγκεκριμένα η επίθεση καταγράφηκε με την είσοδο του οχήματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας με τις πέτρες να καταστρέφουν ορισμένα από τα τζάμια του οχήματος.

Οι παίκτες της Ανόρθωσης ήταν σοκαρισμένοι μετά από την επίθεση, η οποία προκάλεσε υλικές ζημιές στο λεωφορείο, ενώ οι Λόρια και Ουάρντα δημοσιοποίησαν το θλιβερό συμβάν μέσω των social media.

«Από θαύμα και τύχη αποφύγαμε τα χειρότερα! Η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της ομάδας μας, πρέπει να αντιμετωπιστεί από την αστυνομία ως τέτοια. Ντροπή και αποτροπιασμός! Όλοι μαζί, ενωμένοι να δώσουμε τους αγώνες μας εντός γηπέδου!» αναφέρει η Ανόρθωση, με ανάρτηση της στα social media.

«Ως ΑΠΟΕΛ καταδικάζουμε την επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της Ανόρθωσης από αγνώστους. Η βία είτε τέτοιας μορφής είτε άλλης μορφής δεν έχει χώρο στο ποδόσφαιρο. Όπως δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο, συμπεριφορές όπως αυτού του «κύριου» με τον αριθμό «74» ανέφερε από την πλευρά του ο σύλλογος του ΑΠΟΕΛ και σε άλλη ανάρτησή του διευκρινίζει και με βίντεο σε τι αναφέρεται ακριβώς: «Του «κυρίου» που στο προηγούμενο αγώνα με την ομάδα μας έβριζε μανάδες χωρίς καμία τιμωρία και σήμερα ως ενορχηστρωτής της κερκίδας έβριζε την μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Να τον χαίρονται αυτοί που μιλούν για ηθική και ντροπή. Θαυμάστε τον». Ο λόγος για τον Αμρ Ουάρντα.