Στον αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Παναιτωλικό η νίκη ήταν το ζητούμενο και για τις δύο ομάδες και η αλήθεια είναι ότι αμφότερες θα μπορούσαν να νικήσουν αφού είχαν ευκαιρίες. Καμία εκ των δύο δεν είχε γκολ όμως, με αποτέλεσμα να μοιραστούν τα πάντα με το τελικό 0-0, το οποίο είναι χειρότερο για τους γηπεδούχους αφού παραμένουν στην τελευταία θέση και δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ο Απόλλων ήταν αυτός που πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και στο 19′ άγγιξε το γκολ με την κεφαλιά του Σίγκνεβιτς που πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους για την «ελαφρά ταξιαρχία», με τους Αγρινιώτες από την άλλη πλευρά να έχουν δύο μεγάλες φάσεις με τον Ντίας στο 41′ και στο 44′.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και δεν τα κατάφερε ούτε στο ξεκίνημα του δεύτερου, αφού οι Νταγκό και Καρέλης έχασαν τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού πλέον αλλά μετά το 60′ οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν, ανέβηκαν ξανά και είχαν διπλή ευκαιρία με τους Σίγκνεβιτς και Παμλίδη στο 62′, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μαρτίνες σημάδεψε, όπως και ο Σίγκνεβιτς στην αρχή του παιχνιδιού, το δοκάρι.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό με τη μπάλα να πάει πάνω-κάτω και τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις αλλά καμία να μην καταφέρνει να βρει δίχτυα, με το 0-0 να μένει ως το τέλος.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Ντομίνγκες, Ρόγκνε, Βιτλής (46′ Μπαξεβανίδης), Σλίβκα, Τσίμπσαχ (64′ Κάστρο), Τσιλούλης (83′ Γιαννιώτας), Μαρτίνες, Παμλίδης (67′ Ντάουντα), Σίγνκεβιτς.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μαλής, Κορνέλιους, Λάρσον, Χουχούμης, Αντούνες, Φλόρες, Ντίας (73′ Μπαρμπόσα), Μεντόσα, Νταγκό (64′ Βέργος), Καρέλης.