Ακόμη μία πολύ άσχημη είδηση έρχεται από τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ο 22χρονος Αλέξανδρος Λάμπι -παίκτης της Ηλιούπολης- που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ερμιονίδα, έφυγε τελικά από τη ζωή όπως ανακοίνωσε η ομάδα του. Είδηση που κάνει ακόμη πιο βαρύ το κλίμα στο ποδόσφαιρο της χώρας μας, μετά τη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Λάμπι έχασε τις αισθήσεις του την ώρα του παιχνιδιού της Ηλιούπολης με την Ερμιονίδα και από την πρώτη στιγμή υπήρξε έντονη ανησυχία αφού ο απινιδωτής δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο αλλά σε άλλο σημείο του γηπέδου, ενώ αρχικά δεν υπήρχε ούτε ασθενοφόρο.

Τελικά αυτό έφτασε λίγη ώρα μετά και ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή του, όπως ανακοίνωσε η Ηλιούπολη μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook.

🔵🔴Aλέκο μας, φίλε μας, αδερφέ μας, έφυγες τόσο άδικα.Όλη η ομάδα, όλη η πόλη θρηνεί σήμερα. Δεν βγαίνουν τα λόγια… μόνο ενας αβάσταχτος πόνος και ένας κόμπος στο στομάχι.Καλό ταξίδι Αλεκάρα…

Posted by Γ.Σ Ηλιούπολης / Ilioupoli FC on Wednesday, February 2, 2022