Με την απόκτηση του Τζανλουΐτζι Ντοναρούμα το περασμένο καλοκαίρι και την παραμονή του Κέιλορ Νάβας, η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να δώσει δανεικό τον Μάρτσιν Μπούλκα. Ο 22χρονος κατέληξε στη Νις. Ποιος να το ήξερε πως τον περασμένο Αύγουστο πως στα τέλη Ιανουαρίου, ο Πολωνός θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο στο να νικήσει η Νις την Παρί Σεν Ζερμέν στα πέναλτι με 6-5 μέσα στο «Παρκ ντε Πρενς» (0-0 κ.δ.) και να βγάλει νοκ άουτ από τη συνέχεια του Κυπέλλου Γαλλίας, την κάτοχο του τίτλου.

Στο πλαίσιο της φάσης των «16» του θεσμού, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχθηκε τη Νις το βράδυ της Δευτέρας (31/1) έχοντας τον Λιονέλ Μέσι βασικό και τον Κιλιάν Μπαπέ στον πάγκο (μπήκε στο 64′ αντί του Μάουρο Ικάρντι) αναζητώντας τη νίκη που θα την έστελνε στα προημιτελικά και θα την κρατούσε σε τροχιά κατάκτησης του νταμπλ. Από το πρώτο σφύριγμα άρχισε να «πολιορκεί» την εστία της Νις, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ κι ο Μάρτσιν Μπούλκα έκανε το… κομμάτι του με ορισμένες σωτήριες επεμβάσεις.

Το 0-0 του 90λεπτου, οδήγησε τον αγώνα απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι (έχει καταργηθεί από πέρυσι η παράταση στο γαλλικό Κύπελλο, για να μην υπάρχει έξτρα κόπωση στους ήδη επιβαρυμένους παίκτες) κι εκεί μίλησε η ικανότητα του τερματοφύλακα της Νις. Απέκρουσε το 3ο (Παρέδες) και το 7ο πέναλτι (Σίμονς), την ώρα που ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα από την άλλη πλευρά έπιασε μόνο την εκτέλεση του Ντελόρ. Ο Ντάντε της Νις ευστόχησε στο 7ο και καθοριστικό χτύπημα της ομάδας της Νίκαιας και της χάρισε την πρόκριση, πετώντας εκτός Κυπέλλου την Παρί των αμέτρητων δισεκατομμυρίων. Πλέον, ανοίγει και πάλι η κουβέντα για το αν η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να διεκδικήσει το Champions League, δύο εβδομάδες προτού αναμετρηθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του θεσμού των «αστεριών».