«Σε επαφή» με τον Νόβακ Τζόκοβιτς θα έρθει η Lacoste «το συντομότερο δυνατόν», μετά την απέλαση του Σέρβου τενίστα από την Αυστραλία, μετά τον «μύλο» με το πιστοποιητικό νόσησης καθώς δεν είναι εμβολιασμένος για τον κορονοϊό.

 «Θα έρθουμε σε επαφή με τον Νόβακ Τζόκοβιτς το συντομότερο δυνατό για να εξετάσουμε όλα τα γεγονότα που αφορούσαν την παρουσία του στην Αυστραλία” δήλωσε η γαλλική εταιρεία, που είναι χορηγός του «Νόλε» στην ανακοίνωσή της. «Ευχόμαστε σε όλους ένα εξαιρετικό τουρνουά και ευχαριστούμε τους διοργανωτές για όλες τις προσπάθειές τους να διασφαλίσουν ότι το τουρνουά θα διεξαχθεί σε καλές συνθήκες για παίκτες, προσωπικό και θεατές» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το CNN, πρόκειται για την πρώτη επίσημη τοποθέτηση χορηγού του Νόβακ Τζόκοβιτς από την έναρξη του σίριαλ με την ακύρωση της βίζας του τενίστα στην Αυστραλία, στο πλαίσιο του Australian Open.

Σιωπή από τον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την επιστροφή στο Βελιγράδι

Στο Βελιγράδι προσγειώθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όπου έφτασε από το Ντουμπάι, που αποτελούσε ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού της επιστροφής του από την Αυστραλία. Έξω από το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου τον περίμεναν δεκάδες πολίτες οι οποίοι κρατούσαν σημαίες της Σερβίας, φωνάζοντας το όνομα του.

Μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον των ΜΜΕ από όλο τον κόσμο που περίμεναν να καταγράψουν την στιγμή της άφιξης του Νόβακ Τζόκοβιτς και ενδεχομένως κάποιες δηλώσεις του. Όλοι ωστόσο απογοητεύτηκαν αφού ο Τζόκοβιτς δεν εμφανίστηκε και εγκατέλειψε το αεροδρόμιο από κάποια άλλη έξοδο χωρίς να γίνει αντιληπτός.