Ο Ολιβιέ Λετάνγκ της Λιλ, που ψηφίστηκε ο καλύτερος πρόεδρος στην Ευρώπη για το 2021, μίλησε για την απώλεια του Αγκιμπού Καμαρά και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αλλά και τον Ορέστη Καρνέζη.

«Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος που πηγαίνει καλά στον Ολυμπιακό. Δεύτερον, είχε δώσει τον λόγο του ότι θα μείνει στη Λιλ, αλλά δεν τήρησε αυτό που μας είχε πει. Εντάξει, αυτό μπορεί να συμβεί στη ζωή. Τώρα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, χαίρομαι που έχει αυτή την εξέλιξη και του εύχομαι όλα τα καλά στη ζωή του και στην καριέρα του» είπε ο Λετάνγκ μιλώντας στο gazzetta.gr.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Αγκιμπού Καμαρά ανήκε στη δεύτερη ομάδα της Λιλ και η μία και μοναδική του συμμετοχή με τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Γαλλίας καταγράφηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2021, στο νικηφόρο (0-1) παιχνίδι απέναντι στη Ντιζόν, στο Coupe de France. Ήταν μάλιστα εκείνος που σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

«Ο Καρνέζης δεν ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα»

Εκτός από τον Αγκιμπού, όμως, η Λιλ είχε πέρυσι στο ρόστερ της έναν άλλο δικό μας, τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος κι εκείνος κατέγραψε μία συμμετοχή, στο Coupe de France απέναντι στη GFC Ajaccio. Το συμβόλαιό του 36χρονου τερματοφύλακα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας εκπνέει το 2023 και λίγο πριν ολοκληρώσουμε την κουβέντα μας με τον Ολιβιέ Λετάνγκ, τον ρωτήσαμε για το μέλλον του Καρνέζη στο κλαμπ. Και απάντησε: «Ο Καρνέζης έχει μεγάλη εμπειρία. Η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Το καλοκαίρι είχαμε μιλήσει μαζί του. Είχε κάποιες ευκαιρίες στη Λιλ. Δεν ήθελε να φύγει από την ομάδα και δεν ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα».

Πηγή: gazzetta.gr