Το περασμένο καλοκαίρι η Ίντερ έγινε άνω-κάτω εξαιτίας του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος ορκιζόταν ότι θα παραμείνει στο Μιλάνο και τελικά είπε «ναι» στην Τσέλσι, πιέζοντας για να πάρει μεταγραφή. Την πήρε και τώρα, λίγους μήνες μετά, αλλάζει ξανά άποψη και εκφράζοντας τα παράπονά του για τον Τόμας Τούχελ τονίζει ότι θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία, επιχειρώντας να ρίξει ξανά γέφυρες με τους οπαδούς των νερατζούρι.

Ο Βέλγος φορ ήταν ο πρωταγωνιστής των Μιλανέζων στην κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρυσι, αλλά όταν οι Λονδρέζοι τού… έστρωσαν χρυσάφι για να επιστρέψει σε αυτούς, το έκανε. Πριν καν συμπληρώσει εξάμηνο στην Αγγλία, όμως, έχει αλλάξει ξανά άποψη, όπως δείχνουν οι δηλώσεις του στο Sky.

«Δεν είμαι χαρούμενος με την κατάσταση στην Τσέλσι. Ο Τούχελ επέλεξε να παίξει με άλλο σύστημα αλλά δεν θα τα παρατήσω. Είμαι επαγγελματίας. Δεν είμαι χαρούμενος με την κατάσταση αλλά είμαι επαγγελματίας. Δεν μπορώ να τα παρατήσω τώρα», είπε αρχικά ο Λουκάκου και συνέχισε: «Νομίζω πως όλα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι δεν έπρεπε να συμβούν έτσι… Το πώς έφυγα από την Ιντερ, το πώς το ανακοίνωσα στους οπαδούς της Ιντερ. Αυτό με ενοχλεί γιατί δεν ήταν η σωστή στιγμή».

Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα της Ίντερ

«Ερωτευμένος με την Ιταλία, θα επιστρέψω στην Ίντερ»

Και αφού εξέφρασε τα παράπονά του για τον Τούχελ και το σύστημα της Τσέλσι, ο Βέλγος φορ επιχείρησε να ρίξει γέφυρες προς την πρώην ομάδα του.

«Τώρα είναι η σωστή στιγμή να μοιραστώ τα συναισθήματά μου. Πάντα έλεγα ότι έχω την Ιντερ στην καρδιά μου. Ξέρω ότι θα επιστρέψω στην Ιντερ, ειλικρινά το ελπίζω. Είμαι ερωτευμένος με την Ιταλία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω για να μάθει ο κόσμος τι έγινε.

Πραγματικά ελπίζω από τα βάθη της καρδιάς μου να επιστρέψω στην Ιντερ. Οχι στο τέλος της καριέρας μου αλλά όσο είμαι σε τοπ επίπεδο για να κατακτήσουμε κι άλλους τίτλους μαζί. Θέλω να απολογηθώ στους οπαδούς της Ιντερ. Το timing των όσων είπα το καλοκαίρι ήταν λάθος. Αυτά που κάνατε για μένα θα παραμείνουν για πάντα».