Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Έλληνας σούπερ σταρ του τένις ανέβασε την ένταση της προετοιμασίας του καθώς πλησιάζει η έναρξη του ATP Cup στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου συμμετέχει και ο ίδιος εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από την Πρωτοχρονιά μέχρι τις 9 Ιανουαρίου.

Έτσι, ο «Στεφ» που βρίσκεται ήδη στην Αυστραλία ξεκίνησε το πρόγραμμα των εντατικών προπονήσεων του προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμος στην αναμέτρηση κόντρα στον πολύ καλό Πολωνό τενίστα Χούμπερτ Χούρκατς. Παράλληλα, αυτό θα είναι και το πρώτο του επίσημο παιχνίδι έπειτα από την επέμβαση στον αγκώνα. Οπότε ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το πώς θα τα πάει στο συγκεκριμένο ματς και σε τί κατάσταση θα εμφανιστεί μιας και λογαριάζεται μεταξύ των υποψηφίων να διεκδικήσει το Australian Open που θα διεξαχθεί από τις 17 ως τις 30 Ιανουαρίου.

Στον ίδιο όμιλο με την Εθνική Ελλάδας στο ATP Cup βρίσκονται η Πολωνία, η Αργεντινή και η Γεωργία. Το έτερο μέλος της «γαλανόλευκης» είναι ο Μιχάλης Περβολαράκης. Αυτή είναι η 3η συμμετοχή της Ελλάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Στις 3/1 ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί με τον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτσμαν και την Τετάρτη 5/1 είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με του Νικολόζ Μπασιλασβίλι.