Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στη μεγάλη νίκη που πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι» με 84-65 στο «ΟΑΚΑ» επί του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Euroleague. Με τους 14 πόντους που σημείωσε (2/4 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 1/1 βολές), τα πέντε ριμπάουντ και τις τέσσερις ασίστ πραγματοποίησε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση και κέρδισε το βραβείο του MVP του ματς.

Μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα τόνισε: «Νιώθω κουρασμένος, αλλά είναι καταπληκτικά. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνχίδι για να συνεχίσουμε το σερί μας, Κάναμε δύο εξαιρετικά ματς την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά θέλουμε να αποδείξουμε πως δεν ήταν απλά μια εβδομάδα».

Συνέχισε αναλύοντας την απόδοση της ομάδας του στη διάρκεια του ντέρμπι. «Ήρθαμε εδώ και αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που παίζει καλά στην έδρα της και εκτός από την τρίτη περίοδο παίξαμε τρία καλά δεκάλεπτα. Αν, όμως, θες να πας πιο ψηλά, πρέπει να βελτιώσουμε και το τρίτο μας δεκάλεπτο».

Έκλεισε λέγοντας: «Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου για το προπονητικό επιτελείο, για όλη την ομάδα. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα όταν χάσαμε για το πρωτάθλημα, έτσι θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα».