Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Super League, που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να αναδείχθηκαν «πρωταθλητές χειμώνα» χωρίς πρόβλημα, όμως η ήττα από την Αντβέρμπ στο Βέλγιο προκάλεσε προβληματισμό κι άπαντες θέλουν να αντιδράσουν και να αυξήσουν τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ στους οκτώ βαθμούς.

Από την άλλη, οι «κίτρινοι» είναι ανεβασμένοι τον τελευταίο καιρό, καθώς μετά την πεντάρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετρούν τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Πάντως, η παράδοση δεν είναι μαζί τους, καθώς η τελευταία του νίκη, ανεξαρτήτως έδρας, ήταν το 2010.

Στο έτερο ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία και θέλει να κάνει μία επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα και έπειτα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League θέλει να αφήσει πίσω του το αρνητικό σερί τριών ηττών στη Super League.

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ αναβλήθηκε λόγω των εννέα κρουσμάτων κορονοϊού που εντοπίστηκαν στους γηπεδούχους, με τα οκτώ να αφορούν ποδοσφαιριστές.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 2-0

ΠΑΣ Γιάννινα-ΝΠΣ Βόλος 3-2

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-0

Παναιτωλικός-Ιωνικός 2-2

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ Αναβλήθηκε

ΠΑΟΚ-Λαμία 17:15 Novasports 2

Ολυμπιακός-Άρης 19:30 Novasports Prime