Την αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά τη χθεσινή βαριά ήττα περιμένουν στην ΤΣΣΚΑ. Ο Δημήτρης Ιτούδης προσπαθεί να κρατήσει στη γη τα πόδια των παικτών του και τονίζει πως οι «πράσινοι» είναι πολύ ανώτεροι από όσο έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, την Τρίτη.

«Κάναμε απλώς το 1-0 και έχουμε μια μεγάλη σειρά αγώνων μπροστά μας. Ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε την πραγματική του εικόνα στο πρώτο παιχνίδι. Είναι καλύτεροι από ό,τι έδειξαν και σίγουρα τους έλειψε ο τραυματίας Σλότερ. Ακόμη και τώρα όμως έχει αρκετούς ώριμους και έμπειρους παίκτες και θα το δείξουν στο δεύτερο παιχνίδι. Εμείς είπαμε στα αποδυτήρια πως θα πρέπει και την Πέμπτη να παίξουμε με την ίδια δίψα, το ίδιο κίνητρο και την ίδια συγκέντρωση για τη νίκη», δήλωσε ο προπονητής της ρωσικής ομάδας.

Ο Ντεμέτρις Νίκολς, που ήταν η έκπληξη στον πρώτο αγώνα της σειράς, είπε από τη δική του πλευρά: «Κοιτάμε το επόμενο βήμα. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ακόμη καλύτερα. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσεις, συνεπώς πρέπει να είμαστε ακόμη πιο επιθετικοί από όσο σχεδιάζει να εμφανιστεί ο αντίπαλός μας».

Πηγή: sport-fm.gr