Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι καλό μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού αφού η ομάδα παραμένει στη μάχη του τίτλου και γίνεται ακόμη καλύτερο όταν η σκέψη πάει στην OPAP Arena. Το νέο γήπεδο της Ένωσης ετοιμάζεται με γοργό ρυθμό και όλοι ανυπομονούν για τα εγκαίνια, όπως δείχνουν και οι Θωμάς Μαύρος και Σέρχιο Αραούχο που πήγαν στον χώρο και έβγαλαν φωτογραφίες, απολαμβάνοντας αυτό που έβλεπαν.

Ο Μαύρος, ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και αγαπημένος Θ(ε)ωμάς των οπαδών της ΑΕΚ, φωτογραφήθηκε κάτω από τον πυλώνα που έχει τη μορφή του. Τη φωτογραφία έβγαλε η Ανθή Παπακώστα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, ανεβάζοντάς τη στο Instagram και γράφοντας «ευλογημένη». Φωτογραφία που προκάλεσε σχόλια αγάπης από την πλευρά των οπαδών, αφού ο Μαύρος είναι μία από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία της ομάδας τους.

Όσο για τον Αραούχο, έβγαλε μια φωτογραφία με πανοραμική θέα αφού προσπάθησε να… χωρέσει όλες τις εξέδρες και την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας το εξής μήνυμα: «Μετράμε τις μέρες μέχρι να είμαστε εδώ και να το απολαύσουμε».