Οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν την λύση τη συνεργασία τους με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, Ο Έλληνας γκαρντ ήταν η 60ή επιλογή των «ελαφιών» στο φετινό draft. Έτσι, η καριέρα του στους πρωταθλητές του NBA ολοκληρώνεται με εννιά παρουσίες και 1,5 πόντους κατά μέσο όσο και 0,9 ριμπάουντ. Να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα εναλλασσόταν μεταξύ της πρώτης ομάδας των Μπακς και της θυγατρικής τους στην G-League. Την είδηση είχε αποκαλύψει νωρίτερα το «The Athletic» κι ο έγκυρος ρεπόρτερ σε θέματα του NBA, Σαμς Σαράνια.

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας είχε υπογράψει μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο για την τρέχουσα σεζόν, ενώ σε περίπτωση που παρέμενε στην ομάδα δεν θα ήταν εγγυημένη η παρουσία του για τα δύο επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, λοιπόν, οι Μιλγουόκι Μπακς ήθελαν να αδειάσουν μια θέση στο ρόστερ τους προκειμένου να υπογράψουν τον έμπειρο γκαρντ/φόργουορντ Γουές Μάθιους. Ο Μάθιους ήταν μέλος των «ελαφιών» και τη σεζόν 2019-20 και η αθλητική διεύθυνση του συλλόγου έκρινε πως χρειάζεται έναν παίκτη που θα βοηθήσει άμεσα και στις δύο μεριές του παρκέ μιας και ο Μάθιους είναι γνωστός για τις αμυντικές ικανότητές του, αλλά και για το σουτ του από την περιφέρεια.