Πολλές φορές και η ανακωχή έχει τα καλά της. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να πίστεψαν και να έκαναν πράξη, Ιταλία και Αγγλία στο «Juventus Stadium», με το μεταξύ τους φιλικό το οποίο έληξε χωρίς νικητή, με 1-1.

Πολύ κακό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους στο Τορίνο, ωστόσο, είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν όταν ένα σουτ του Ρούνεϊ άλλαξε πορεία –έπειτα από κόντρα- με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, που επέστρεψε και πάλι στο «Juventus Stadium» μετά την θητεία του στους «μπιανκονέρι», είχε καλύτερη εικόνα. Κατάφερε σε ιδανικό σημείο να ανοίξει το σκορ με όμορφη κεφαλιά του Γκρατσιάνο Πελέ στο 28ο λεπτό και από εκεί και πέρα είχε τα ηνία.

Διαφορετική εικόνα στο ματς στο δεύτερο 45λεπτο. Η Αγγλία όχι μόνο ισορρόπησε αλλά έβρισκε με μεγάλη ευκολία χώρους προς την αντίπαλη περιοχή, που πατούσε αρκετά συχνότερα. Οι Ιταλοί προσπαθούσαν κυρίως με κόντρες να απειλήσουν έχοντας κάποιες καλές στιγμές. Η επιμονή των «τριών λιονταριών» βρήκε αντίκρισμα όταν ο Τάουνσεντ με πανέμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ, βρίσκοντας δίχτυα στο 79ο λεπτό.

Πηγή : sport-fm.gr