Μπορεί να μην προκαλεί συζητήσεις γύρω από το όνομά του για τις επιδόσεις του εντός των τεσσάρων γραμμών, αλλά ο Νικ Κύργιος έχει βρει τον τρόπο για να ασχολούνται μαζί του τα διεθνή ΜΜΕ. Ποιος είναι αυτός; Μια δήλωση που θα προκαλέσει -για οποιονδήποτε λόγο- θόρυβο, όπως η τελευταία που έκανε και με την οποία εξήγησε γιατί δεν απέδιδε καλά στο γήπεδο στο παρελθόν.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας άρχισε με όνειρα την καριέρα του και με προβλέψεις για επιτυχίες, αλλά τελικά τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί ακριβώς έτσι. Ο Κύργιος είναι όντως καλός τενίστας αλλά όχι τόσο καλός ώστε να θεωρείται ανάμεσα στους κορυφαίους της σημερινής εποχής.

Εκτός γηπέδου όμως, όταν κάνει δηλώσεις, ενδέχεται να είναι όντως ο κορυφαίος, αφού πάντα ασχολείται πολύς κόσμος με όσα λέει. Και το ίδιο συμβαίνει και τώρα, αφού μιλώντας σε Μέσο της Αυστραλίας και συγκεκριμένα στο news.au, εξήγησε για ποιο λόγο ήταν ντεφορμέ όταν είχε σχέση με την Κιάρα Πάσαρι.

Ο Νικ Κύργιος

«Με την πρώτη μου σύντροφο, μια φορά έλειψα για έξι μήνες. Όταν προσπαθείς να παίξεις στο υψηλότερο επίπεδο, αρχίζει να σου λείπει κάποιος αισθηματικά, σωματικά και παθαίνεις σεξουαλική απογοήτευση. Ήμουν στο γήπεδο και δεν μπορούσα να παίξω, γιατί ήμουν λίγο ερεθισμένος, αν με καταλαβαίνεις», τόνισε αρχικά ο Κύργιος, προκαλώντας ξανά ντόρο.

«Γι’ αυτό είναι τόσο δύσκολο το τένις»

Συνεχίζοντας μάλιστα, ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός εξήγησε και γιατί το τένις είναι τόσο δύσκολο άθλημα.

«Δεν έχει σημασία αν κάνεις δουλειά γραφείου… Αν δεν βλέπεις το έτερο σου ήμισυ, σε επηρεάζει. Στη δουλειά, στη διάθεση, στα πάντα… Ήμουν ο πιο κακοδιάθετος όταν ήμουν μακριά από τη σύντροφο μου για πολύ καιρό. Γι’ αυτό το τένις είναι τόσο δύσκολο κατά τη γνώμη μου. Το πνευματικό κομμάτι είναι γελοίο. Σωματικά, όμως, πρέπει να είσαι κτήνος».