Όταν υπέγραφε στη Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι, έπειτα από 10 χρόνια παρουσίας στη Μάντσεστερ Σίτι, πίστευε ότι θα αποδείκνυε κι εκεί την αξία του αλλά τελικά τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά. Ο Σέρχιο Αγουέρο παρουσίασε ξαφνικό πρόβλημα στην καρδιά και τα νεότερα ρεπορτάζ του διεθνή Τύπου υποστηρίζουν πως ενημέρωσε την ισπανική ομάδα για την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 33 ετών.

Ο Αργεντίνος επιθετικός δεν είχε κανένα πρόβλημα με την καρδιά του τα προηγούμενα χρόνια, αλλά στις 31 Οκτωβρίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω καρδιακής αρρυθμίας. Τα πρώτα ρεπορτάζ, τις επόμενες μέρες, έκαναν λόγο για απουσία τριών μηνών από τη δράση, με τον ίδιο να εμφανίζεται αισιόδοξος μέσω των μηνυμάτων του στα social media.

Όσο οι μέρες περνούσαν, όμως, τόσο ενισχυόταν το σενάριο της απόσυρσής του από τα γήπεδα και τώρα, όπως αναφέρουν σήμερα (20/11) τα διεθνή ΜΜΕ, αυτό είναι οριστικό. Ο Αγουέρο, όπως μετέδωσαν τα καταλανικά Μέσα και αναδημοσιεύουν τα υπόλοιπα σε διάφορες χώρες, αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του και ενημέρωσε ήδη τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Συνέντευξη Τύπου την προσεχή εβδομάδα

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους, όλο τον κόσμο δηλαδή, αναμένεται να ενημερωθούν επισήμως από τον ίδιο την προσεχή εβδομάδα, όταν και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Εξέλιξη που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες και ειδικά ο ίδιος ο Αγουέρο, ο οποίος φερόταν αποφασισμένος να πάρει στις πλάτες του τους μπλαουγκράνα μετά το κακό ξεκίνημά τους στη φετινή σεζόν.