Όσα έγιναν στους τελικούς του ΝΒΑ, όταν αφυδατώθηκε μετά το Game 5 και 45 λεπτά έψαχναν μία φλέβα για να του δώσουν ορό θυμάται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στη συνέντευξή του στο GQ – όπου ο Giannis μίλησε για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του, αλλά και την πίεση που αισθάνεται σηκώνοντας την Ελλάδα στους ώμους του – αναφέρθηκε και στον αντίκτυπο που είχε η υπερπροσπάθειά του στους NBA Finals.

«Βρίσκομαι στα ντους, έχω μόνο μία πετσέτα στη μέση μου και αρχίζουν οι κράμπες», είπε ο Greek Freak, αναφερόμενος σε όσα έγιναν μετά το Game 5. Τότε είναι τα χείλη του γίνονται μωβ και τα χέρια του ασπρίζουν.

«Μπορείς να μου δώσεις έναν σκουπιδοτενεκέ» ζήτησε από ένα μέλος των Μπακς και έκανε εμετό πέντε φορές.

Στη συνέχεια, το επιτελείο των Μπακς, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι έχει υποστεί αφυδάτωση, θέλησαν να του δώσουν ορό και χρειάστηκαν 45 λεπτά για να βρουν μία φλέβα.

Όταν πλέον επέστρεψε στο ξενοδοχείο, για να ξεκουραστεί, χρειάστηκε να του χορηγηθεί άλλη μία φιάλη.

Το ίδιο συνέβη και μετά τον ιστορικό για τους Μπακς, 6ο τελικό και τους 50 πόντους που πέτυχε, απέναντι στους Φίνιξ Σανς. Ξανά αφυδάτωση, ξανά ορός.

«Θα το νιώθω μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω» λέει για τον τραυματισμό του

Ο Giannis αναφέρθηκε και όσα προηγήθηκαν των τελικών, με τον σοκαριστικό του τραυματισμό στο γόνατο, στη σειρά με τους Ατλάντα Χοκς.

«Μέχρι σήμερα αισθάνομαι τον αντίκτυπο, το τραυματισμό στρες. Νομίζω ότι θα το νιώθω μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω», εξήγησε σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του στη σειρά με τους Ατλάντα Χοκς και πρόσθεσε ότι «το πόδι του είχε αντίθετη φορά».

Πηγή: gazzetta.gr