Αρνήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Φράνκο Χάρα ότι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ χρησιμοποιώντας το χέρι του την περασμένη Τετάρτη στον προημιτελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Ο Αργεντινός επιθετικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στον «Γαύρο» και ανέφερε ότι είναι χαρούμενος που ανήκει στην ομάδα του Πειραιά, χαρακτηρίζοντας την μεγάλη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος μιας μεγάλης ομάδας και θέλω να τη βοηθάω να κερδίζει, ώστε να γεμίζουμε αυτοπεποίθηση παιχνίδι με παιχνίδι», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα κρούσματα βίας, που παρατηρούνται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Η εποχή μας είναι πολύ δύσκολη. Τα φαινόμενα της βίας δεν συναντώνται μόνο στην Ελλάδα, αλλά και την Αργεντινή. Νομίζω, όμως, ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ελεγχθεί καλύτερα η κατάσταση γιατί είναι πολύ επικίνδυνο για όλους μας και θα είναι πολύ άσχημο να χτυπήσει σοβαρά κάποιος παίκτης ή κάποιος άνθρωπος που κάνει τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο», σχολίασε.

Για τη σημασία που είχε το τέρμα του κόντρα στην ΑΕΚ: «Ναι, το έχω καταλάβει, μου το λέει ο κόσμος. Δώσαμε χαρά στους φιλάθλους και είναι σημαντικό που συνεχίζουμε και στο Κύπελλο».

Για τον πανηγυρισμό του: «Ήταν λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας, ένα ματς νοκ άουτ και μέχρι το 89′ ήμασταν εκτός διοργάνωσης… Το γκολ αυτό μας έδινε την πρόκριση και λογικό ήταν να χαρούμε πολύ και να το γιορτάσουμε. Άλλωστε, εμείς κυνηγάμε το νταμπλ».

Ερωτηθείς αν χρησιμοποίησε το χέρι του για να σκοράρει: «Όχι, όχι δεν ήταν με το χέρι. Ήταν μια γρήγορη φάση και έβαλα το στήθος για να στείλω την μπάλα στην εστία. Ευτυχώς μου έκανε το χατίρι και κατάληξε στα δίχτυα. Ήταν ένα καθαρό γκολ, που δικαιούμασταν, αφού πιέζαμε για να το πετύχουμε».

Πηγή: sport-fm.gr