Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Τζιρόνα στην Καταλονία. Η ομάδα ανήκει κατά το ήμισυ στον αδερφό του και ατζέντη ποδοσφαιριστών, Πέρε και κατά το άλλο ήμισυ στο City Football Group, στη «μητέρα» εταιρία όπου ανήκει και η Μάντσεστερ Σίτι. Εκεί, λοιπόν, ο προπονητής των «πολιτών» συναντήθηκε με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κι ακολούθησε… χαμός μεταξύ των οπαδών του αγγλικού συλλόγου.

Ο στράικερ της Μπάγερν Μονάχου προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του καταλανικού συλλόγου με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής Πολωνίας, η οποία θα παίξει την Παρασκευή (12/11) στην έδρα της Ανδόρας. Ο Λεβαντόφσκι κι ο Γκουαρδιόλα είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στη Βαυαρία. Και καθώς δεν είχε αγωνιστική δράση, οι φίλοι της Σίτι έκαναν όνειρα για… μεταγραφές στα social media.

Ο Λεβαντόφσκι, ένας από τους κορυφαίους σκόρερ αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο παρουσιαζόταν… φευγάτος από την Μπάγερν Μονάχου και πως αναζητούσε μια νέα πρόκληση, ενοχλημένος με το σύλλογο που «φλερτάρει» ανοικτά με τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ.

Μάλιστα, ο «Λέβα», σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, είχε μεταφέρει στους εκπροσώπους του πως θα τον ενδιέφερε μονάχα να πάει σε κάποια από τις κορυφαίες ομάδες της Premier League, επειδή τον ενδιαφέρει πολύ να παίξει στην Αγγλία προτού κλείσει την καριέρα του, ενώ ο άλλος προορισμός του θα ήταν μια από τις δύο «μεγάλες» της Ισπανίας, δηλαδή είτε τη Ρεάλ Μαδρίτης, είτε την Μπαρτσελόνα. Το περασμένο καλοκαίρι, δε, εικάζεται πως η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και η Τσέλσι εξέτασαν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του, αλλά το μήνυμα που έλαβαν από το περιβάλλον του ήταν πως η Μπάγερν Μονάχου δεν είχε καμία διάθεση για συζητήσεις.