Ο Τάσος Μπακασέτας είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του με όσα κάνει στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της να ξεσηκωθούν μετά το σχόλιο που έκανε δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού για τον τραυματισμό του, τον οποίο ουσιαστικά χρέωσε στη σύντροφο του διεθνή Έλληνα παίκτη λόγω ενός ταξιδιού που έκαναν πρόσφατα.

Μετά τις πρώτες 12 αγωνιστικές του τουρκικού πρωταθλήματος η Τραμπζονσπόρ βρίσκεται στην 1η θέση και στο +7 από την ομάδα απου ακολουθεί, έχοντας για ηγέτη τον Μπακασέτα που πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις. Λογικό είναι, επομένως, οτιδήποτε κάνει ο Έλληνας άσος να απασχολεί τον Τύπο της χώρας. Αρκεί να μην το παρακάνουν όμως και η αλήθεια είναι ότι ο Κεμάλ Μπιλγκίν ξεπέρασε κάποια όρια.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της τηλεοπτικής εκπομπής ASpor αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Μπακασέτα, χρεώνοντάς τον ουσιαστικά στη σύντροφό του, λόγω ενός ταξιδιού που έκαναν στην πόλη Ουζουνγκόλ, περίπου 100 χιλιόμετρα νότια της Τραπεζούντας.

Την απόλυσή του ζητάνε οι οπαδοί της Τραμπζονσπόρ

Συγκεκριμένα, ο Μπιλγκίν είπε τα εξής για το θέμα: «Δεν ξέρω αν το θυμάστε ή το έχετε δει; Ήταν μία φωτογραφία που βγήκε Δευτέρα. Ο Μπακασέτας είχε πάει διακοπές με την κυρία του σε ένα μέρος έξω από την Τραπεζούντα. Έμεινε 24 ή 36 ώρες. Είπα στον Ομέρ Ουρουντούλ: «Ο Μπακασέτας θα τραυματιστεί το συντομότερο δυνατό». Μου απάντησε: «Μην το λες» και του είπα «θα δούμε» και έγινε».

Σχόλιο που δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της ομάδας της Τραπεζούντας, οι οποίοι ζητάνε από τον τηλεοπτικό σταθμό να απολύσει τόσο τον Κεμάλ Μπιλγκίν όσο και αυτούς που συμφώνησαν μαζί του.