Τον δρόμο της δικαιοσύνης πήρε η υπόθεση των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον αγώνα ανάμεσα σε Βόλο και Άρη, καθώς ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, ζήτησε τις εκθέσεις όλων των αρμοδίων οργάνων, ούτως ώστε να επιληφθεί επί του ζητήματος. Ο αθλητικός εισαγγελέας δεν θα εξετάσει μόνο το θέμα των επεισοδίων στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Θα διερευνηθεί το κατά πόσο τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπου η εικόνα και το φωτογραφικό υλικό αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της όλης κατάστασης και πιθανόν να προχωρήσει σε διώξεις και σε φυσικά πρόσωπα. Για την ακρίβεια, προβλέπεται να πάρει στα χέρια του τις εκθέσεις παρατηρητή και Αστυνομίας.

Επεισόδια στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα Βόλος Άρης

Ένα από τα σημεία-κλειδιά στην υπόθεση έχει να κάνει με τον τρόπο διαχείρισης του ζητήματος των εισιτηρίων από την ΠΑΕ Βόλος όπου πλέον δεν αμφισβητείται ότι τα εκδοτήρια ήταν ανοιχτά και διατέθηκαν εισιτήρια και σε φίλους του Άρη. Ήδη υπάρχουν μαρτυρίες από δεκάδες φίλους των «κίτρινων» οι οποίοι μάλιστα κατήγγειλαν ότι αφού προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου και εν συνεχεία δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στο γήπεδο. Στη συγκεκριμένη κατηγορία προχώρησε και ο σύνδεσμος οπαδών του Άρη SUPER 3 με ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι οι φίλοι της ομάδας έπεσαν θύμα εμπαιγμού από τη θεσσαλική ομάδα.

Πηγή: Gazzetta.gr