Ο αγώνας ανάμεσα στον Βόλο και στον Άρη αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον από όλους όχι μόνο για τη βαθμολογία αλλά και γιατί είναι δύο ομάδες που μπορούν να προσφέρουν θέαμα. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίσσονται καθόλου καλά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αφού υπάρχει διακοπή του αγώνα και μεγάλη ένταση τόσο στην εξέδρα ανάμεσα σε οπαδούς των Θεσσαλονικέων και την αστυνομία, όσο και στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Ο αγώνας άρχισε στις 17:15 και όλα πήγαιναν καλά μέχρι και το 11ο λεπτό, όταν και παρατηρήθηκε ένταση στις εξέδρες με τους οπαδούς του Άρη. Σύμφωνα με όσα μετέφεραν από την Cosmote TV, μάλιστα, έπεσε ένα δακρυγόνο από την αστυνομία. Οι μάχες των δύο πλευρών, σύμφωνα με τους ανθρώπους που είναι στο γήπεδο, άρχισαν κατά την άφιξη των οπαδών των κίτρινων και συγκεκριμένα όταν προσπάθησαν να μπουν στις εξέδρες. Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται, πλέον, η μετακίνηση για εκτός έδρας αγώνες, είτε μεμονωμένα είτε οργανωμένα.

Ο Αχιλλέας Μπέος στο Βόλος - Άρης

Ήρθαν στα χέρια και οι παίκτες των δύο ομάδων

Την ίδια ώρα που υπήρχε μεγάλη ένταση ανάμεσα στην αστυνομία και τους οπαδούς του Άρη, υπήρξαν πολλά νεύρα και στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια! Μέσα σε όλο αυτό τον πανικό, η ΠΑΕ Βόλος διαμαρτύρεται για την παρουσία οπαδών των Θεσσαλονικέων, αφού δεν έχουν δικαίωμα να βρίσκονται εκεί. Οι οπαδοί του Άρη, από την πλευρά τους, ισχυρίζονται ότι έχουν κανονικά εισιτήρια και δεν τους άφηναν να μπουν.

Ο διαιτητής και οι αρχηγοί των ομάδων, τους οποίους ακολούθησαν στη συνέχεια οι υπόλοιποι, κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια, την ίδια ώρα που εμφανίστηκαν και ΜΑΤ τα οποία άνοιξαν τις θύρες στο πέταλο, προκειμένου να μεταφερθούν εκεί οι οπαδοί του Άρη.

Όσο για το παιχνίδι; Η λογική λέει ότι θα συνεχιστεί, αρκεί πρώτα να ηρεμήσει εντελώς η κατάσταση στις εξέδρες. Εκεί όπου υπήρξε ένταση και με τον Αχιλλέα Μπέο, προς το μέρος του οποίου προσπάθησαν να κινηθούν οπαδοί των φιλοξενούμενων.