Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχθηκε τη Φράιμπουργκ για την 11η αγωνιστική της Bundesliga και τη νίκησε με 2-0 παραμένοντας στην κορυφή, αλλά το αγωνιστικό κομμάτι δεν ήταν το μόνο που απασχόλησε τους οπαδούς της. Γεγονός που απέδειξαν με το πανό που σήκωσαν και με το οποίο επιτέθηκαν στη διοίκηση του κλαμπ, εκφράζοντας για ακόμη μία φορά την αντίθεσή τους με τη χορηγική συμφωνία που υπάρχει με την Qatar Airways.

Οι οπαδοί της Μπάγερν έχουν εκφράσει πολλές φορές τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο, αφού πολλές φορές έχουν σηκώσει πανό κατά της UEFA, της FIFA ή ακόμη και κατά της διοίκησης της ίδιας της ομάδας τους.

Όπως έκαναν και τώρα, δηλαδή, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Φράιμπουργκ. Συγκεκριμένα, στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών σηκώθηκε πανό που έδειχνε τους Όλιβερ Καν και Χέρμπερτ Χάινερ να βάζουν ματωμένα ρούχα σε ένα πλυντήριο ενώ είχαν και βαλίτσα γεμάτη λεφτά.

«Για τα λεφτά θα ξεπλύνουμε τα πάντα», ήταν το μήνυμα που έγραψαν οι οπαδοί στο πανό και αναφέρονται στη χορηγία της Qatar Airways. Μια χορηγική συμφωνία που εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και την οποία ποτέ δεν είδαν με καλό μάτι οι φίλοι της γερμανικής ομάδας επειδή η Qatar Airways ανήκει στην κυβέρνηση της χώρας, η οποία έχει κατηγορηθεί για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.