Αν έχει διδάξει κάτι ο τρόπος ζωής του Μάουρο Ικάρντι και της Γουάντα Νάρα σε αυτά τα χρόνια που είναι μαζί, είναι πως λατρεύουν το να ασχολούνται τα ΜΜΕ μαζί τους. Δεν αποτέλεσε έκπληξη, επομένως, το γεγονός ότι πολλοί δημοσιογράφοι θεώρησαν πως τα περί διαζυγίου ήταν ο τρόπος τους για να συγκεντρώσουν πάνω τους τα φώτα, αλλά τελικά αποδεικνύεται πως όντως υπήρχε θέμα, με τα τελευταία ρεπορτάζ σε Αργεντινή, Γαλλία και Ιταλία να κάνουν λόγο για οριστικό χωρισμό.

Τα πάντα ξεκίνησαν στις 17 Οκτωβρίου, όταν η Νάρα, σύζυγος και μάνατζερ του Ικάρντι, έγραψε στα social media ότι «καταστρέφεις την οικογένεια για μια σκύλα». Με αυτόν τον χαρακτηρισμό, η πρώην σύζυγος του Μάξι Λόπες εννοούσε την Τσίνα Σουάρες, την 29χρονη που φέρεται να έχει τρελάνει τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Λίγες μέρες μετά όμως, στις 26 Οκτωβρίου, η Νάρα και ο Ικάρντι ανακοίνωσαν ότι τα βρήκαν, μέσω της σχετικής ανάρτησης που έκανε το μοντέλο. Δεν κράτησε για πολύ όμως… Τώρα, ούτε καν 10 μέρες αφότου τα βρήκαν και ανακοίνωσαν ότι είναι ξανά μαζί, έρχεται ο οριστικός χωρισμός.

Ο Μάουρο Ικάρντι με την Γούαντα Νάρα

Νάρα σε Αργεντίνα δημοσιογράφο: «Δεν με ενδιαφέρει τίποτα πια»

Αυτό μετέδωσαν τα αργεντίνινα ΜΜΕ και ακολούθησαν τα γαλλικά και τα ιταλικά, αφού η Γουάντα άφησε το Παρίσι και ταξίδεψε στο Μιλάνο. «Μίλησα μαζί της το πρωί, έχουν χωρίσει οριστικά. Μου είπε «είμαι στο Μιλάνο για να δουλέψω με τα κορίτσια μου και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο πια». Η Γουάντα βρήκε μηνύματα και πικάντικες φωτογραφίες της Σουάρες στο κινητό του Ικάρντι. Συνέχισαν να μιλάνε όλες αυτές τις ημέρες, η Τσίνα είναι στο Παρίσι για να δει τον Μάουρο», είπε η Γιανίνα Λατόρε, Αργεντίνα δημοσιογράφος και φίλη της Γουάντα Νάρα.