Όταν άρχιζε το πρωτάθλημα, κανείς στον Ατρόμητο δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα φτάναμε στις 31 Οκτωβρίου και η ομάδα δεν θα είχε ακόμη νίκη. Κι όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα, με αποτέλεσμα η ομάδα του Περιστερίου να βρίσκεται στην τελευταία θέση και δεν θα ξεκολλήσει από εκεί αν δεν αρχίσει να παίρνει τρίποντα. Κάτι που πίστεψε δύο φορές ότι θα καταφέρει στη Λαμία, αλλά δύο φορές η τοπική ομάδα ισοφάρισε (2-2), παίρνοντας έστω τον βαθμό.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήταν για τους γηπεδούχους με την άστοχη κεφαλιά του Αραμπούλι στο 18′, για να έρθει στο επόμενο λεπτό το γκολ για τους φιλοξενούμενους. Μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Κουλούρης βρήκε λίγο τη μπάλα, ο Γκαραβέλης δεν κατάφερε να την μπλοκάρει και Στρούγγης την έσπρωξε σε άδειο τέρμα για το 0-1.

Εξέλιξη που προκάλεσε την αντίδραση της Λαμίας, η οποία πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να πιέσει, χωρίς όμως να καταφέρνει να φτιάξει φάσεις. Ο Ατρόμητος αμυνόταν σωστά, δεν άφηνε κενούς χώρους και δεν ένιωθε κάποια απειλή. Όπως αποδείχθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως, μπορούσε κι έτσι να πάθει τη ζημιά, αφού στο γύρισμα του Σκόνδρα ο Παπαδόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει έκανε το 1-1 με αυτογκόλ…

Ξανά προβάδισμα, ξανά ισοφάριση

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 49′, ο Μαρτίνεθ πήγε για το 2-1 αλλά ο Πίριτς απέκρουσε εντυπωσιακά και στο 58′ οι Περιστεριώτες πήραν και πάλι το προβάδισμα. Αυτή τη φορά το γκολ ήρθε στην αντεπίθεση, με τον Ντένιτς να πασάρει στον Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος έγραψε το 1-2.

Τα λεπτά περνούσαν και οι φιλοξενούμενοι πλησίαζαν στην πρώτη τους νίκη για φέτος, αλλά… δεν ήταν το γραφτό τους. Στο 79′, σε εκτέλεση κόρνερ για τους γηπεδούχους, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Αραμπούλι από κοντά έκανε εύκολα το 2-2, δίνοντας τον βαθμό στη Λαμία και αφήνοντας στον πάτο της βαθμολογίας τον Ατρόμητο, ο οποίος στο 81′ είχε την ευκαιρία για το τρίτο γκολ και τη νίκη με τον Καστεγιάνο αλλά αστόχησε…

Λαμία: Γκαραβέλης, Σκόνδρας (63′ Προβυδάκης), Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (63′ Ελευθεριάδης), Μπεχαράνο, Καραμάνος (63′ Γκέντσογλου), Τιρόνε, Μανούσος (85′ Μαζουλουξής), Αραμπούλι.

Ατρόμητος: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Ντένιτς (67′ Νάτσος), Σάλομον, Καρτάλης (76′ Κιβρακίδης), Μπεντινέλι (76′ Κλωναρίδης), Κουλούρης.