Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 63χρονος οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς της Κλαμπ Μπριζ, μετά την ήττα της τελευταίας με 5-1 στο Jan Breydel Stadium. Ο 63χρονος Βέλγος, που, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, είναι μέλος μιας ομάδας οπαδών της Σίτι που ονομάζεται «Blue Moon Belgium» δέχθηκε επίθεση ενώ επέστρεφε στο σπίτι του μετά το ματς της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Όπως αναφέρει ο γιος του 83χρονου, ο πατέρας του που είναι γνωστός ως Γκίλντο, πήγε να πάρει το κασκόλ του που του το άρπαξαν από τον λαιμό και δέχθηκε ένα βαρύ χτύπημα στο κεφάλι. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κώμα και δίνει μάχη για τη ζωή του.

«Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να βρεθούν και να τιμωρηθούν. Έχουμε ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη και ποτέ δεν δεχθήκαμε επίθεση. Ερχόμαστε στο Βέλγιο για πρώτη φορά και ο πατέρας μου δίνει μάχη για τη ζωή του» έγραψε ο Γιούργκεν που είναι εκ των επικεφαλής της «Blue Moon Belgium».

Blue Moon Belgium werd gisterenavond het slachtoffer van zinloos (supporters)geweld. Mijn vader werd laf aangevallen…

Posted by Blue Moon Belgium on Tuesday, October 19, 2021

Ο Γιούργκεν περιέγραψε ότι ο πατέρας του περίμενε δύο φίλους του όταν δέχθηκε επίθεση από τους οπαδούς της Κλαμπ Μπριζ και αφού τον χτύπησαν τον παράτησαν αναίσθητο.