Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω του Βαγγέλη Μαρινάκη, βράβευσε τον Βασίλη Σπανούλη πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τους πράσινους στο μεγάλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League 1 και το κλίμα στο Καραϊσκάκη ήταν πανηγυρικό πριν καν την έναρξη. Ο λόγος ήταν η παρουσία του Σπανούλη, ο οποίος έβαλε τέλος στη μεγάλη καριέρα του και αφού πρώτα έγραψε ιστορία στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, λοιπόν, θέλησε να τον τιμήσει και το έκανε μέσω του Μαρινάκη, ο οποίος του έδωσε μια φανέλα του Ολυμπιακού αλλά και ένα στέμμα, λέγοντάς του: «Σήμερα έχουμε τη χαρά να βραβεύσουμε τον μεγαλύτερο αθλητή που έχει περάσει από την ομάδα μπάσκετ. Σε ευχαριστούμε και θέλουμε να συνεχίσεις μαζί μας είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Βασίλη Σπανούλη

«Δίπλα στην ομάδα, ζήτω ο Ολυμπιακός»

Από την άλλη πλευρά, αφού παρέλαβε τη φανέλα με το στέμμα και αποθεώθηκε από τον κόσμο, ο Σπανούλης είπε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ πρόεδρε που με βραβεύεις στον ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι μεγάλη τιμή. Είμαι δίπλα στην ομάδα. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Αμέσως μετά, ο πρώην αρχηγός της ομάδας μπάσκετ των ερυθρόλευκων πήγε προς τη θύρα 7 και ευχαρίστησε τον κόσμο, ο οποίος τον αποθέωνε συνεχώς.