Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ νωρίς, η Σλόβαν ισοφάρισε επίσης νωρίς και το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League.

Το παιχνίδι άρχισε με δύο γκολ στα πρώτα 14 λεπτά και αυτό τα έλεγε όλα για το πώς ξεκίνησαν οι δύο ομάδες. Στο 9′ ο Άκπομ με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Τέιλορ από δεξιά έκανε το 1-0, αλλά στο 14′ ο Ντα Σίλβα πήρε το… ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Πασχαλάκη σε σουτ του Χέντι και ισοφάρισε (1-1). Δύο λεπτά μετά, πάντως, οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να προηγηθούν ξανά αλλά ο Σβαμπ τα έκανε όλα τέλεια εκτός από το τελείωμα…

Το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης, όπως μπορεί να αντιληθεί ο οποιοσδήποτε, ήταν γεμάτο, αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και η υπεροχή του ΠΑΟΚ δεν μετατρεπόταν σε ευκαιρίες. Αντιθέτως, η Σλόβαν που πρόσεχε κυρίως την άμυνά της, στο 45′ πήγε για το 1-2 με την πολύ ωραία ενέργεια του Ντράζιτς, αλλά ο Πασχαλάκης έκανε μεγάλη επέμβαση.

Φάση από τον αγώνα ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας

Κακό παιχνίδι και γκέλα…

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια απόκρουση και αυτό, αν μη τι άλλο, ήταν θετικό. Το αρνητικό ήταν ότι δεν χρειάστηκε να κάνει ούτε ο Τσόβαν, από την άλλη πλευρά… Ο αγώνας είχε πολύ πιο αργό ρυθμό σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο και δεν είχε και φάσεις, με τους δύο προπονητές να ψάχνουν τις λύσεις μέσω των αλλαγών.

Όσο κι αν το προσπαθούσαν, όμως, τίποτα δεν άλλαζε… Τουλάχιστον μέχρι το 73′, όταν ο Μιτρίτσα από πλάγια έκανε κάτι σαν σέντρα σουτ και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έδωσε συνέχεια στη νίκη επί της Λίνκολν και είναι πλέον στη 2η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, πίσω από την Κοπεγχάγη (6) και μπροστά από Σλόβαν (1) και Λίνκολν (0).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ 968′ Βιεϊρίνια), Εσίτι, Σβαμπ (68′ Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (58′ Μπίσεσβαρ), Μιτρίτσα (74′ Κωνσταντέλλιας), Άκπομ (74′ Σβιντέρσκι).

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Τσόβαν, Κάσια, Μποζίκοφ, Πάουσεκ, Μεντβέντεφ (83′ Αμπένα), Κανκάβα, Ντε Καμπς (33′ Άγκμπο), Ντράζιτς (70′ Μαζ), Χεντί, Γκριν (83′ Τσάβριτς), Ντα Σίλβα (70′ Σμέχαλ).