Με όλες του τις δυνάμεις θα παλέψει ο Φράνκο Χάρα προκειμένου ο Ολυμπιακός να πετύχει τους στόχους του εντός κι εκτός Ελλάδας. «Θα ήθελα να πω στον κόσμο ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος», πρόσθεσε.

Πανευτυχής που ανήκει και με τη… βούλα στο δυναμικό του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Φράνκο Χάρα, λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκε απ’ την ΠΑΕ.

Ο Αργεντινός άσος δεσμεύτηκε πως θα δίνει τα πάντα κάθε φορά προκειμένου να φέρει επιτυχίες στην ομάδα και χαρά στον κόσμο.

Υπενθυμίζεται πως ο νεοαποκτηθείς άσος αποκτήθηκε έναντι περίπου 1,5 εκατ. ευρώ από την Μπενφίκα (που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης), με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως υπέγραψε για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

«Θα ήθελα να πω σε όλους τους φιλάθλους μας ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που πλέον αποτελώ μέλος αυτού του συλλόγου. Τους ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύτηκαν. Αυτό με κάνει να νιώθω πολύ πιο ήρεμος και υπόσχομαι να τα δώσω όλα στον αγωνιστικό χώρο για το καλό του συλλόγου και για την ευτυχία του κόσμου», τα πρώτα λόγια του Χαρά ως παίκτης του Ολυμπιακού στο σάιτ της ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr