Κατηγορηματικός και ήσυχος με τη συνείδησή του πως ο ίδιος, αλλά και η Λίβερπουλ, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να πείσουν τον Στίβεν Τζέραρντ να παραμείνει στην ομάδα ανανεώνοντας το συμβόλαιό τοπυ, δήλωσε ο Μπρένταν Ρότζερς.

«Νομίζω πως αν κοιτάξουμε τη δήλωση του Στίβεν, το καθιστά σαφές. Σίγουρα ήξερε τα συναισθήματά μου και την επιθυμία μου να είναι εδώ. Έχει υπάρξει ένας θαυμάσιος αρχηγός για εμένα και την ομάδα μου. Φυσικά και ήθελα να μείνει εδώ», ξεκαθάρισε.

Όσο για το πώς έφτασαν οι δύο πλευρές στο χωρισμό, που θα γίνει στο τέλος της σεζόν, είπε: «Ήμουν σε συζητήσεις για αρκετό καιρό με τον Στίβεν και είχα μία ιδέα για τα αισθήματά που είχε να προχωρήσει. Είχε πάντα πολύ σεβασμό, από την άποψη ότι μόλις πήρε την τελική του απόφαση, ήθελε να το ξέρω πρώτος και για είμαστε δίκαιοι, είχαμε μία συνομιλία λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση, επομένως ήμασταν ενήμεροι καθ’ όλη τη διάρκεια», δήλωσε ο προπονητής των «reds».

«Ήταν και είναι μια εικονική φιγούρα σε αυτόν τον σύλλογο και θα είναι για πάντα. Και στην πάροδο του χρόνου θα υπάρξει μια ευκαιρία για να επιστρέψει, είμαι σίγουρος. Αλλά αυτή τη στιγμή στη ζωή του, είναι η ευκαιρία να ζήσει κάτι διαφορετικό και όταν έρθει εκείνη η ώρα στο τέλος της σεζόν, θα είναι προφανώς το τέλος στην καριέρα του ως παίκτης Λίβερπουλ», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr