Δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις των παικτών που είτε είναι προς αποχώρηση είτε «παίζεται» να φύγουν από τον Ολυμπιακό.

Από αυτήν την εξίσωση προφανώς και βγάζουμε εκτός τον Μαντί Καμαρά, που εφόσον φύγει οριστικά θα φύγει με ένα μεγάλο ποσό από τον Ολυμπιακό.

Εάν θέλουμε να δούμε τις υποθέσεις παικτών που είτε αποχωρούν είτε είναι στον… αέρα σε συνάρτηση πάντα με το τι μπορεί να προκύψει τις τελευταίες ημέρες μπορούμε να εντοπίσουμε αρκετούς παίκτες.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ: Ο Πορτογάλος έχει μπει σε αγωνιστική… καραντίνα. Είναι σε διαδικασία πώλησης αλλά με ένα ποσό που θα καλύπτει τον Ολυμπιακό.

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Από τους μπακ που θα φύγουν πιο δύσκολα απ’ άλλους. Ωστόσο λόγω και των θέσεων ξένων από τη στιγμή που φαίνεται ότι μένει ο Παπέ Σισέ, μπορεί αυτό να επιφέρει εξελίξεις για τον Μπα.

ΣΒΕΤΟΖΑΡ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ: Ακούγονται και γράφονται διάφορα για τον Σέρβο. Βάσει εικόνας αξίζει να μείνει, όμως θα παίξει ρόλο το πόσοι τελικά στόπερ θα φύγουν πλην του Σεμέδο.

ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΝΤΡΕΓΚΕΡ: Επίσης εκτός πλάνων. Ο Γερμανοτυνήσιος μπακ παραμένει πιθανό να αποχωρήσει με πώληση ή δανεισμό.

ΚΕΝΙ ΛΑΛΑ: Εδώ τα πράγματα είναι κάπως πιο περίπλοκα. Ο Λαλά είναι ένας παίκτης που θα επηρεαστεί εφόσον αποκτηθεί οριστικά και βασικός δεξιός μπακ – κάτι που υπήρχε στο πλάνο – καθώς το συμβόλαιό του δεν είναι μικρό και υπάρχει και ο Ανδρούτσος για back up.

ΝΙΚΟΛΑ ΤΣΟΥΜΙΤΣ: Δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα. Μπορεί να αξιοποιηθεί στη Β’ ομάδα ή να δοθεί ξανά δανεικός.

ΛΑΖΑΡ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Και για τον έτερο Σέρβο εξτρέμ δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Παραμένει πιθανό να φύγει με δανεισμό.

ΑΧΜΕΝΤ ΧΑΣΑΝ: Με την απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες θα είναι 3ος φορ στην ιεραρχία. Δεν έχει τρομερές πιθανότητες να φύγει, όμως υπάρχει το ενδεχόμενο με μία πρόταση που να καλύπτει τον Ολυμπιακό να πουληθεί.

Πηγή: gazzetta.gr