Οι Καβαλίερς παρουσιάζουν ως τώρα προβληματικό πρόσωπο με αποκορύφωμα τη συντριβή από τους Πίστονς την Κυριακή. Ήδη έχει αρχίσει να γίνεται λόγος για το αν ο Ντέιβιντ Μπλατ μπορεί να ηγηθεί της ομάδας που συγκεντρώνει τόσο μεγάλες προσδοκίες μετά την απόκτηση του Λεμπρόν Τζέιμς και του Κέβιν Λοβ. Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός φέρεται να μην έχει καταφέρει να επιβληθεί στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο ίδιος πάντως, το αρνείται κατηγορηματικά. «Έχω την προσοχή των παικτών μου, 100%. Απλώς δεν παίξαμε καλά σε ένα παιχνίδια. Τώρα είμαστε στο 18-12, πριν λίγα παιχνίδια ήμασταν στο 17-10 και βλέπω κι άλλες πολύ καλές ομάδες να μην έχουν τόσο καλό ρεκόρ. Σίγουρα δεν έχουμε παίξει τέλεια μέχρι τώρα, αλλά τα πάμε αρκετά καλά», τόνισε.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ρωτήθηκε αν θεωρεί τον Μπλατ κατάλληλο προπονητή για τους Καβαλίερς. «Η σχέση μας γίνεται καλύτερη καθημερινά. Είμαστε μόλις δύο μήνες μαζί. Δεν τον ξέρω πολύ καλά ακόμη, όπως κι εκείνος δεν ξέρει εμένα καλά. Αυτό είναι φυσιολογικό. Όμως όλοι τον προσέχουμε και τον ακούμε», απάντησε.

Πηγή: sport-fm.gr