Το γυαλί στις σχέσεις του Μίτσελ με τον Ιμπραΐμ Αφελάι έχει ραγίσει για τα καλά και δεν ξανακολλάει. Ο Ολλανδός εξτρέμ θεωρείται ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο παίκτης είχε χθες πριν την προπόνηση συνάντηση με τον Μίτσελ, στην οποία φαίνεται πως δεν μπόρεσε να γεφυρωθεί το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά τους. Ο Ισπανός προπονητής δεν έχει κρύψει τη δυσαρέσκειά του από τη συμπεριφορά του Αφελάι στις προπονήσεις και σε ορισμένους αγώνες. Μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών, ο 28χρονος άσος είχε συζήτηση και με τον Πιέρ Ισά, ενώ χθες προπονήθηκε μόνος του και δεν αποκλείεται αυτό να συνεχίσει να συμβαίνει μέχρι να βρει ομάδα.

Κάτι τέτοιο δεν θα είναι δύσκολο να συμβεί, αφού είναι βασικός εσχάτως με την εθνική του ομάδα, έκανε κάποια καλά ματς στο Champions League και εξακολουθεί να έχει καλό όνομα στην αγορά. Ασφαλώς απαιτείται και η συγκατάθεση της Μπαρτσελόνα, στην οποία τυπικά ανήκει μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» δεν αναμένεται να προβάλουν αντιρρήσεις.

Η επικείμενη αποχώρηση του Αφελάι επισπεύδει τις διαδικασίες για την απόκτηση εξτρέμ από τον Ολυμπιακό. Άλλωστε και πριν φανεί πως ο Ολλανδός ήταν στην έξοδο, υπήρχε πρόθεση να γίνει μια μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση, καθώς Ντουρμάζ, Ντοσεβί και Γκαζαριάν δεν έχουν αποδώσει. Στους «ερυθρόλευκους» αρέσει ο 20χρονος Γάλλος Εμπαγέ Νιάνγκ, που ανήκει στη Μίλαν και διεκδικείται με τη μορφή δανεισμού από αρκετές ομάδες στη Serie A, αλλά και τη Γαλλία. Ο Μίτσελ έχει υπόψη του και κάποιους παίκτες από την Ισπανία, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να καμουφλαριστεί το κενό με επιστροφή του Δημήτρη Κολοβού, ο οποίος θα παραμείνει στον Πανιώνιο.

Πηγή: sport-fm.gr